Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli başlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları kullanım kayranına göre, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın ve ivedili boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye Yangın Çıkış Kapısı özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde takılması gereken parçerge.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Bir öbür şart ise bapların yangın kapısı kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve yer sarsıntısı afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların bireyını kurtardığında elan iyi anlaşılacaktır.

kaynağı değkonutir]

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page